Perjuangan bisnes untuk islam dan ummah berlandaskan S.O.P Allah dan Rasul SAW.

Mengangkat martabat petani dan industri pertanian hingga ke tahap mampan melalui baja bio, DDR Biogrow, hasil kombinasi kuasa bio dan kuasa lautan dari penyelidikan serta kajian saintifik dan teknologi yang terkini oleh pakar Dato' Dr. Rozmey (DDR).

1/2
  • Facebook
  • Instagram

DISEBALIK NAMA DDR

Dato Dr Hj Che Rozmey bin Haji Che Din atau lebih senang dikenali sebagai Dato Rozmey atau juga Doktor Rozmey adalah anak jati kelahiran Kuala Krai, Kelantan ini , lahir dari keluarga sederhana yang mengusahakan pertanian sebagai sumber rezeki.  Berpendidikan tinggi dengan kelayakan akademik peringkat Sarjana Perubatan dalam bidang Perbidanan dan Sakit puan , beliau telah memberi  khidmat bakti terbaik dan amanah sebagai kakitangan awam semasa bertugas sebagai Pegawai Perubatan dan Pakar Klinikal serta Pensyarah Perubatan di HUSM , Kubang Kerian , Kelantan dari 1993 hingga 2001.

    Setelah berkhidmat sebagai Pakar Perunding di Putra Medical Centre, Alor setar Kedah selama 2 tahun , sikap ingin mencuba dan cipta kejayaan baru yang memberi lebih banyak manafaat pada penguna dan masyarakat  secara terus , beliau berani mengambil risiko memulakan perniagaan sendiri membuka Jitra Specialist Centre , pusat perubatan pertama di Jitra , Kedah pada Januari 2003.

    Pada 2006 , beliau menghasilkan produk kesihatan pelangsingan  sendiri; JUS MATE 5 dipasarkan oleh syarikat beliau sendiri; Herba Prima Marketing yang telah cipta FENOMENA , membantu puluhan ribu mereka yang mengalami masalah kegemukan mendapat kesihatan yang baik dan berat badan yang ideal kembali.  Kini beliau nekad sekali lagi , fokus pada pertanian dan agri-kultur.

    Membangunkan baja Bio Organik DDR Biogrow  dengan objektif untuk transformasi pertanian dan memberi sumber pendapatan yang tinggi kepada para petani , selaras dengan misi dan matlamat AGRO dan pertanian negara.

“Ketika ada sesuatu yang hilang dalam diri kita, bersabarlah. Jika itu memang milik kita InsyaAllah akan kembalikan, jika tidak; akan Allah ganti dengan yang lebih baik lagi.”

Dato' Dr. Rozmey (DDR)

Pengasas DDR Agro dan Baja Biogrow

Untitled-1.png

CIPTA HASIL MAPAN
Mengangkat martabat petani, industri agrikultur dan bidang pertanian ke tahap mapan melalui baja Bio DDR Bio Grow, penyelidikan serta kajian saintifik dan teknologi yang terkini oleh pakar Dato' Dr. Rozmey (DDR).

HUBUNGI KAMI

       ddragro.com web DDR Agro
       ddrbiogrow.com web belian
       012 262 7125
       04 913 1731

Terbaru
DDR Awesome

DDR Bioshield

DDR Bioshield Gold

DDR Ocean

Akan datang...
DDR Horizon

DDR Bioclear

DDR Heaven

Ikuti

Facebook

Instagram

Youtube

@ 2022 Rozmey Group. Hak cipta terpelihara.